Over ons

Wie wij zijn

Kringloopcentrum-overdie is een kringloopwinkel uit Alkmaar die zich richt op de verkoop van tweedehands spullen. De voorraad wordt opgevuld door goederen die door mensen worden gedoneerd of door onze ontruiming partner word aangeleverd. Bij de inname worden de goederen gesorteerd, gecontroleerd en schoongemaakt, waarna ze in de winkel worden aangeboden.

Over ons

Het team van Kringloopcentrum-overdie bestaat uit vrijwilligers en betaalde krachten. Dit zijn vooral mensen die moeite hebben met werk vinden op de reguliere arbeidsmarkt. Door hun een volwaardige baan aan te bieden, kunnen zij zich later beter en zelfverzekerder op de reguliere arbeidsmarkt profileren. Als het dan nog niet gaat kunnen ze bij ons het team van kringloopcentrum-overdie blijven versterken.

Onze diensten

Naast het verkopen van de spullen in de winkel, heeft Kringloopcentrum-overdie ook een ophaal en lever service. Voor klanten die niet over eigen vervoer beschikken of voor goederen die te groot zijn kunnen ze altijd een beroep doen op een van onze teams die kostenloos de goederen thuis op komt halen.

U kunt Kringloopcentrum-overdie ook in de arm nemen als u gaat verhuizen. Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers in verhuizingen, kunnen wij onze klanten ook een opmaat gemaakte verhuizing aanbieden waarheen u maar wilt!