Ontruimen

Ontruimen een hele opgave

Na een overlijden, relatiebreuk, huisuitzetting of faillissement komt er veel op u af. Er is een zware periode aan gebroken en alles wat geregeld moet worden kost zeeën van tijd. Het ontruimen van een woning of bedrijfspand is dan ook een hele opgave die vaak veel onverwachte problemen met zich mee brengt.
Kringloopcentrum-overdie kan voor u in dezen moeilijke tijd veel werk uit handen nemen. Wij verzorgen voor u de complete ontruiming en leveren deze bezemschoon aan u op. Het kan zijn dat er bij een huurwoning of bedrijfspand extra eisen gesteld worden aan de ontruiming. vaak zijn dit eisen waar wij vaak mee werken zijn en kunnen wij  tegen een scherp tarief uw woning of bedrijfspand opleveren naar standaard van de verhuurder.
Door onze ervaring kunnen wij dit vaak Binnen 1 werkdag volledig ontruimd en bezemschoon aan u opleveren. Ook voor het verwijderen van behang, vloeren etc.. kunt u op ons rekenen, voor het uitvoeren van kleine reparaties en herstel of schoonmaak werkzaamheden kunt ook u met een gerust hart bij ons terecht

Huisontruiming na overlijden

Bij het ontruimen van het huis van een overledene duiken er veel vraagstukken op. Wat moet u doen met waardevolle spullen? Gaat u het huis met familie of alleen uitruimen? En wat gaat er gebeuren met het huis? Omdat dit allemaal moeilijke vragen zijn, vragen we u om de tijd hiervoor te nemen. Deze top drie tips geven een inzicht over hoe u bepaalde zaken het best kunt aanpakken.

1. Weet wie wat wil houden

Het is misschien voor de één totaal onbelangrijk, maar het kan voor u juist wel waarde hebben. Probeer daarom te overleggen met uw naasten welke voorwerpen bewaard moeten blijven. Wat ú graag wil houden is hierbij een belangrijke vraag. Het kan moeilijk zijn om iets weg te gooien of weg te geven. Ga daarom bij u zelf na of u er bijvoorbeeld de ruimte voor heeft of het liever bij een naaste ziet staan.

2. Maak een systeem voor het opruimen

U zult tijdens het opruimen van het huis van alles tegenkomen. Oude spullen, spullen die een belangrijke herinnering vormen voor u of voor uw naasten. U hoeft niet alles in een keer te beslissen. Het is handig om categorieën te maken: spullen voor uzelf, voor uw naasten, spullen die u kunt verkopen of doneren en overig. Neem geregeld pauzes en kijk per kamer. Zo komt u uiteindelijk tot een goed inzicht. Het is moeilijk om afscheid te nemen, maar probeer wel realistisch te zijn als iets bijvoorbeeld kapot is of u er geen ruimte voor heeft.

3. Schakel de hulp in van een specialist

Als u het moeilijk vindt om de woning van een dierbare leeg te ruimen, dan kunt u het natuurlijk ook uit handen geven. Wij zijn zelf ontstaan na het overlijden van een familielid, en weten daarom wat er allemaal bij een woningontruiming komt kijken. We nemen de tijd voor u en uw verhaal en zorgen zo voor een woningontruiming die voldoet aan de wensen van u en uw naasten. Op die manier kunt u op een vredige manier afscheid nemen van de woning.

Als u heeft besloten om ons in te schakelen voor het ontruimen van de woning, komen we eerst bij u langs. We luisteren naar uw wensen en kunnen verschillende taken uit handen nemen.
Wij helpen met:

  • Sorteren van uw bezittingen
  • Recycling van plastic, chemisch afval en apparaten
  • Afvoeren van afval
  • Het huis schoon opleveren
  • Het huis klaarmaken voor opleveringsinspectie

Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op via onderstaande link